Datoerne for konfirmation offentliggøres 2 år frem i tiden fra prædikestolen påskedag. Herefter lægges datoerne på hjemmesiden og omtales i Miniavisen. 

Hvis årets konfirmander udgør en lille årgang, har vi normalt konfirmation kl. 10.00. Er det en større årgang, foretrækker vi at fordele konfirmanderne på  tidspunkterne 9.45 og 11.15.

Kirken sender brev ud til det kommende års konfirmander ud fra de lokale skolers klasseliste for 6. klasse, som den ser ud før sommerferien. Med brevet følger en invitation til konfirmationsindskrivning.

 

 

Tilmelding til konfirmation 2020

 

Ved at klikke på nedenstående link, kan du tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

https://www.folkekirken.dk/livets-begivenheder/konfirmation/konfirmandtilmelding

Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten. Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen. Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kordegn Helle Eg Andersen på tlf: 86879772 eller mail: heea@km.dk

Kommende konfirmationsdatoer

 

Konfirmationerne ligger som regel Store Bededag

2019: 17. maj

2020: 8. maj

2021: 30. april

Konfirmanderne 2018