Hvem står bag?

Babysalmesangen ved Dallerup, Svostrup-Voel kirker tilrettelægges og ledes af organist Anne Mette Biehe.

Anne Mette og sognepræsten Kirsten Vase ønsker at byde også de helt små velkommen ind i kirkerummet.

Kirken har jo altid været fyldt af musik og sang, og vi har en stor og smuk salmeskat og –tradition, som er værd at række videre til kommende generationer.

Hvad er babysalmesang?

Babysalmesang er et gratis tilbud til 3-12 måneders babyer og deres forældre.

Vi vil synge nogle udvalgte salmer og sange, der er skrevet til de musikalske stunder i hjemmet.

Vi vil bruge alt fra sæbebobler til store vifter og tørklæder, og vi vil synge, danse og vugge stemningen ind i barnet, så det oplever med alle sanser.

Sangen er den mest direkte og udtryksfulde måde, hvorpå vi kan nå ind til det spæde barn. Barnet kan naturligvis ikke forstå salmens ord, men det kan sanse stemningen og atmosfæren. Barnet synger, før det taler, og danser, før det går.

Det er ikke nødvendigt, at man selv er god til at synge for at deltage.

Du vil få lidt information om musikkens betydning for børnene, men først og fremmest handler det om et tæt samvær med dit barn igennem musikken.

Efter ca. 3 kvarter er der kaffe og tid til snak med de øvrige deltagere på holdet og med andre forældre og børn i Konfirmandstuen, som ligger ved siden af kirken.

Hent folderen om babysalmesang her

Målgruppe:
Babyer på ca. 3-12 mdr. i følge med deres forældre

Tidspunkt:
Torsdage
Kl. 10.00 - 11.00

Mødested:
Vi mødes i Dallerup Kirke

Medbring:
Et vattæppe/dyne (som barnet kan ligge på og vugges i)

Sæson:
I alt 6 gange i efteråret 2018:
uge 39, 40, 41, 43, 44 og 45.
OBS: Ferie i uge 42

Tilmelding og kontakt:
Organist Anne Mette Biehe
Lykkensdalsvej 125,
8220 Brabrand
tlf. 2637 9195
Email: hhybrid@mail.tele.dk

NB: Det er gratis at deltage, og alle er velkomne. Der er plads til 12 babyer, så skynd dig at tilmelde dig!